آزمایشگاه رادگستر

آزمایشگاه دامپزشکی-آزمایشگاه مواد غذایی-آزمایشگاه دام و طیور -آزمایشگاه خرما - آزمایشگاه زعفران

آزمایشگاه رادگستر

آزمایشگاه دامپزشکی-آزمایشگاه مواد غذایی-آزمایشگاه دام و طیور -آزمایشگاه خرما - آزمایشگاه زعفران

آزمایشگــاه رادگستـــــر در سال 1382 پس از تاییـــد سازمـــان دامپزشکـــی به بهره برداری رسید و از سال 1386 تا کنون جزء آزمایشگاه های برتر این سازمان بوده و در سال 1393 و 1395 نیز به عنوان همکار سازمان های استاندارد و غذا و دارو معـــــرفی گـــــردید و در سال 1395 موفــق به اخــــذ گواهیـــنامه ملی ISO/IEC 17025 از مرکز ملی تایید صلاحیت ایران گردید. در سال 1397 باتوجه به نیاز استان در خصوص توسعه و ارتقای همه جانبه در زمینه سلامت جامعه و محصول، طی قرارداد مشارکت مدنی(بلند مدت) با مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان(بخش دولتی) همکاری خود را شروع نمود. شایان ذکر است، این آزمایشگاه با وجود کارشناسان مجرب و شناخته شده در این عرصه، با تمام توان به فعالیت خود ادامه می دهد.

۱ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

آنالیز شیر

آزمایش و آنالیز شیر

 

آنالیز شیر . شیر تنها ماده شناخته شده در طبیعت است که می تواند نیازهای بدن را به طور متعادل تامین نماید. عمده ترین ویژگی شیر وجه تمایز آم نسبت به سایر مواد غذایی ترکیب پروتیئن واملاح موجود در آن نظیر کلسیم وفسفر است.

از ٢٠ نوع اسیدآمینه شناخته شده، ١٨ نوع آن در شیر موجود است. در میان اسیدهای آمینه ٨ نوع آن از نوع ضروری هستند که بدن انسان قادر به ساختن آن نیست . باید در غذای مصرفی تامین شود که شیر با داشتن تمامی اسیدهای آمینه ضروری نقش بسزایی در تامین آن دارد.

شیر دارای ویتامین های مهم از جمله E, D, C, B12, B6, B2, B1, A می باشد . در این میان مقدار ویتامین A بستگی به درصد چربی شیر و همچنین تغذیه دام دارد، به طور کلی شیر منبع خوبی جهت تامین ویتامین های B2 و تاحدودی B12, C, D می باشد.

اندازه گیری و آنالیز و بررسی دقیق تمامی اینها در مجتمع آزمایشگاهی راد گستر توسط کارشناسان مجرب و دستگاههای آنالیز پیشرفته قرار می گیرد. برای دریافت برگه آنالیز شیر و مشاوره تماس بگیرید.

آنالیز شیر

تقلب در شیر

آنالیز شیر
مصرف کنندگان باید شیری خالص و بدون افزودنی های مختلف از جمله آب را استفاده نمایند. براین اساس صنایع شیر موظف هستند تا سیستم های کنترلی مناسبی از جمله آزمایشگاههای معتبر و همکار، جهت بررسی و تشخیص شیرخالص از ناخالص را فراهم نمایند.
تقلب در شیر می تواند عمدی و یا حتی به صورت تصادفی وناخواسته در حین فرآیند تولید ویا فرآوری ایجاد شود. به طور خلاصه انواع تقلبات شیر عبارتند از:

- افزودن آب به شیر
- اضافه شدن تصادفی محلول های پاک کننده ویا ضدعفونی کننده در طول روند تولید شیر
- اضافه شدن مواد ضدعفونی کننده سر پستان ها، پمادهای جلدی پستانی و...
- افزودن مواد خنثی کننده جهت سرپوش نهادن به اسیدتیه ی بالای شیر
- افزودن نمک یا شکر به منظور سرپوش گذاشتن بر وجود آب اضافی در شیر و یا افزایش میزان حجم مواد جامد شیر
- افزودن پودر شیر بدون چربی به منظوز افزایش مواد جامد شیر
- افزودن مواد نگهدارنده نظیر فرمالین، هیدروژن پراکسید، هیپوکلریت و... جهت سرپوش گذاشتن بر کیفیت نامناسب بهداشتی شیر
- افزودن چربی های خارجی به شیر

ولی به طور کلی آب با منشاء خارجی، معمولی ترین ماده تقلبی است که در شیر یافت می شود، که این مهم در مجتمع آزمایشگاهی راد گستر توسط کارشناسان مجرب و دستگاههای آنالیز پیشرفته به راحتی قابل بررسی و اندازه گیری می باشد.

آزمایش شیر به صورت تخصصی در آزمایشگاه رادگستر انجام میگیرد.

  • آٰرگا لب