آزمایشگاه رادگستر

آزمایشگاه دامپزشکی-آزمایشگاه مواد غذایی-آزمایشگاه دام و طیور -آزمایشگاه خرما - آزمایشگاه زعفران

آزمایشگاه رادگستر

آزمایشگاه دامپزشکی-آزمایشگاه مواد غذایی-آزمایشگاه دام و طیور -آزمایشگاه خرما - آزمایشگاه زعفران

آزمایشگــاه رادگستـــــر در سال 1382 پس از تاییـــد سازمـــان دامپزشکـــی به بهره برداری رسید و از سال 1386 تا کنون جزء آزمایشگاه های برتر این سازمان بوده و در سال 1393 و 1395 نیز به عنوان همکار سازمان های استاندارد و غذا و دارو معـــــرفی گـــــردید و در سال 1395 موفــق به اخــــذ گواهیـــنامه ملی ISO/IEC 17025 از مرکز ملی تایید صلاحیت ایران گردید. در سال 1397 باتوجه به نیاز استان در خصوص توسعه و ارتقای همه جانبه در زمینه سلامت جامعه و محصول، طی قرارداد مشارکت مدنی(بلند مدت) با مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان(بخش دولتی) همکاری خود را شروع نمود. شایان ذکر است، این آزمایشگاه با وجود کارشناسان مجرب و شناخته شده در این عرصه، با تمام توان به فعالیت خود ادامه می دهد.

  • ۰
  • ۰

آزمایشگاه غذایی

آزمایشگاه غذایی

تجزیه و آنالیز مواد غذایی رشته ای است که با توسعه، کاربرد و مطالعه انواع روشهای تحلیلی برای مشخص کردن خواص مواد غذایی و سلامت و مواد تشکیل دهنده و ترکیب شده آن می باشد.
این روشهای آنالیزی برای ارائه گزارشات در مورد طیف های گسترده ای از ویژگی های مختلف غذاها.از جمله ترکیبات، ساختار، خواص فیزیک و شیمیایی و ویژگی های حسی استفاده شده در آن مورد استفاده قرار می گیرد.
به طور کلی این موارد برای درک عقلانی ما از عواملی که خواص غذاها را تعیین می کنند و نیز توانایی جامعه را برای تولید محصولات عذایی که به طور ایمن ومطلوب هستند وبرای مصرف کنندگان برای تصمیم گیری هرچه بهتر و آگاهانه تر در مورد مصرف آن ارتقاء می بخشد و حیاتی است.

در پایان باید عرض کرد که آزمایشگاه غذایی زیر مجموعه نهادهای حاکمیتی و ذیصلاح نقش زیادی را در ارتقاء سلامت جامعه و محصول ایفا می نمایند.

امکانات

  •  آنالیز شیمیایی انواع مواد غذایی، فرآورده های خام دامی، خوراک و کنسانتره دام و طیور و آبزیان، از نظر ماده خشک (DM)، پروتئین خام(CP)، چـــربـی (EE)، خاکستـــــــــــر (Ash)، نمـــــک ADF، NDF، TVN،NFC کلسیم (Ca) ، فسفر (P) ، اوره کمی(Urea) ، فیبـــر خام (CF)، اسیـــدیتــه، اوره، بخش های مختلف پروتئین ( , B2, B1, A)
  •  اندازه گیری میزان نیترات و نیتریت در انــــواع مــواد غذایی، سیلو، صیفی جات، سبزیجات، آب و ...
  •  آنالیز کامل آب شامل EC ،TDS ،pH، کلسیم، سدیم، پتاسیم، فلزات سنگین و ...
  •  اندازه گیری میزان افزودنی ها در انواع محصولات غذایی
  •  آزمون رنگ مصنوعی
  • ۰۰/۰۱/۲۵
  • آٰرگا لب

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی